
Exam number 1: Fill in the blank with the suitable number.
Question 1: Which number is 7 less than 21?
Answer: It is ...............
Question 2:
One pack of pen has fifteen pens. Another pack has twenty pens. How many more pens are in the second pack?
Answer: ........ pens.
Question 3:
Jenny is the seventh flower in line and three more flowers are after Jenny in line. How many flowers are there in line? Answer: There are ................... flowers in line.
Question 4:
Every day, Mary goes to school at 7 am and she finishes school at four o'clock in the owafternoon. How long is Mary at school each day? Answer: ............. hours.
ThuVienDeThi.com
Question 5:
Find the seventh number in this sequence from the left? Answer: The seventh number in this sequence from the left is .................
Question 6:
How many sides are these shapes have? Answer: ............... sides.
Question 7:
a + b = ..............
Question 8:
How many different colors are there in the cube? Answer: There are .............. colors.
ThuVienDeThi.com
Question 9:
John has fourteen eggs and Tom has twenty eggs. How many eggs do they have in total? Answer: They have ............. eggs.
Question 10:
Subtract 21 from 54 is .................
Exam number 2: Looking for treasure
Question 1: Which is the same as 38 - 21?
A. 22 - 3
B. 15 - 2
C. 12 + 9
D. 10 + 7
Question 2:
Which animal is the fourth from the right?
A.
B.
ThuVienDeThi.com
C.
D.
Question 3:
Which number is 12 more than 33? Answer: It is ...............
Questio 4:
Find the sixth number in this sequence from the right?
A. 1
B. 8
C. 3
D. 6
Question 5:
Subtract 13 from 53:
A. 40
B. 64
C. 13
D. 53
Exam number 3: Arrange the values in the increasing order.
ThuVienDeThi.com
Trên đây là phần đầu tài liệu — bấm Đọc sách để xem đầy đủ.